Welkom

bij Bed & Breakfast De Moffelhoeve

Overnachten in Udenhout, dat kan bij de Moffelhoeve! Wist u dat de Moffelhoeve op een loopafstand van 15min  van de Loonse en Drunense duinen ligt? Prima om een mooie avondwandeling naar te maken of om overdag met uw fiets het gebied te verkennen. Ook is de MTB route aan te raden!

De Moffelhoeve beschikt over een 5 tal kamers waarvan 4 tweepersoons en 1 eenpersoonskamers.

Prima om te overnachten in Udenhout, ook al betreft het een zakelijke reis, is het een uitje met uw partner of wilt u met vrienden een weekendje weg.

Alle kamers beschikken over een privé badkamer. Daarnaast hebben de tweepersoonskamers een eigen zitje waar een kop koffie of thee kan worden gedronken of in alle rust een goed boek kan worden gelezen.

De opvallende verschijning van de Moffelhoeve komt door de mechanische zonnewering van houtenplanken. Deze geven het gehele gebouw een bijzondere uitstraling.

De zonnewering is vanuit de kamer door u zelf te bedienen, waardoor u zelf kunt instellen hoe ver u deze open wilt laten staan. In de zomer zorgt dit voor extra verkoeling in het gebouw, omdat de zon al van buiten kan worden geweerd.

Overnachten in Udenhout bij de Moffelhoeve staat voor rust en ruimte. Het uitzicht vanaf de B&B strekt zich ver over de naastgelegen weides en boomkwekerij. Ook het terras en de grote tuin is toegankelijk voor de gasten. Wilt u liever een wandeling door het bos maken, dan adviseren wij uw laarzen mee te nemen.

Mocht u liever op de fiets rond gaan, maar deze niet bij u hebben? Dan kunt u bij ons informeren naar het huren van een fiets.

Zie ook; Tarieven
Zie ook; Groepsaccomodatie
Zie ook; Reserveren

DSC0051_klein

Reserveer vandaag

nog een kamer!

Heerlijk wegdromen in een authentieke boerderij? Overnachten in de stijl van toen en de luxe van nu! Reserveer dan online. Zo gemakkelijk is het.

Via onderstaande button kun je boeken. De data in grijs zijn nog beschikbaar, de data in wit zijn helaas niet meer beschikbaar.

Heb je vragen of speciale wensen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06 52 65 88 17 of stuur een mail naar reserveer@demoffelhoeve.nl.

Nu reserveren