Activiteiten

in de omgeving
Overnachten in Udenhout

Wist u dat de Moffelhoeve op een loopafstand van 15min  van de Loonse en Drunense duinen ligt? Prima om een mooie avondwandeling naar te maken of om overdag met uw fiets het gebied te verkennen. Ook is de MTB route aan te raden!

Eten in Udenhout

De lokale horeca staat voor u klaar! Er is uitgebreide informatie aanwezig  waarmee u snel een keuze kunt maken uit o.a. restaurants, borrel café of eetcafé met speeltuin voor de kleintjes. Ook bent u vanaf de Moffelhoeve snel in Loon op Zand en Biezenmortel, waardoor u nog meer opties heeft.

Overnachten omgeving Tilburg

Feestje gehad of een uitgelopen werkafspraak? En liever niet meteen de lange reis naar huis maken?  Dan kan een overnachting bij de Moffelhoeve u een uitkomst bieden. U verblijft op een mooie locatie in het buitengebied van Udenhout en kunt in de ochtend nog even genieten van een uitgebreid ontbijt.

DSC0228_klein
Overnachten omgeving Den Bosch

Lange beursdagen in Den Bosch bij de Brabanthallen kunnen zeer vermoeiend zijn, goed uitrusten de volgende dag aan het werk kunnen is dan ook van groot belang. Ook voor grote gezelschappen tot 9 personen kunnen wij u vooruithelpen. En door de privé badkamers per kamer behoudt u uw privacy.

Overnachten dichtbij de Efteling

Ook de Efteling is zeer dichtbij, met de auto bent u er in 15min en met de fiets in 25 minuten. Voor meer informatie over het park, ga naar: www.efteling.nl.

Overnachten dichtbij de Beekse Bergen

Liever een dagje Beekse Bergen? U bent er vanaf ons in 20 minuten met de auto! Voor meer informatie over het park, ga naar: www.beeksebergen.nl

Zie ook; Tarieven
Zie ook; Groepsaccomodatie
Zie ook; Reserveren
Zie ook; Kamers

DSC0159_klein

Reserveer vandaag

nog een kamer!

Heerlijk wegdromen in een authentieke boerderij? Overnachten in de stijl van toen en de luxe van nu! Reserveer dan online. Zo gemakkelijk is het.

Via onderstaande button kun je boeken. De data in grijs zijn nog beschikbaar, de data in wit zijn helaas niet meer beschikbaar.

Heb je vragen of speciale wensen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06 52 65 88 17 of stuur een mail naar reserveer@demoffelhoeve.nl.

Nu reserveren